Nem hétköznapi rendőrnő

bodybulvár 2011.12.21. 23:28

 

A bikini modellek időnként megijednek egy csupasz pisztoly láttán, de India egészen biztosan nem tartozik közéjük.

 

 

 

India Paulino csupán egy évvel ezelőtt csöppent bele a fitnesz világába, de ettől egy kicsit sem illetődött meg: jött, látott és már kétszer is győzött. Profiként legalábbis kétszer, de előtte persze már amatőrként is, hiszen másként problémás lett volna profi kártyát szerezni - még az újonnan bevezetett popókategóriában is.

 

 

Persze láttunk már hasonlót, így egy üstökösszerű sikertörténet - főleg a bikini kategóriában - már nem hat meg szinte senkit. Még akkor sem, ha ez várhatóan folytatódni fog. India azonban érdekesebb eset, ugyanis nem teljesen normális, és szerencsére ezt pozitív tulajdonságként lehet elkönyvelni nála.

 

 

A formás idomok és a széles mosoly ugyanis egy marcona rendőrtisztet rejt, amire viszonylag kevesen számítanának első pillantásra. Nem véletlenül volt a FIBO-n a Scitec standjánál: nyilvánvalóan a termékeket felügyelte, a puszta jelenlétével és tekintetével igyekezve elüldözni az arra tévedő expószarkákat.

 

Mellesleg civilben sem kevésbé veszélytelen figura, ugyanis a szolgálati fegyvere mellett van egy saját 27-es Glockja is. Elmondása szerint "meztelennek érzi magát nélküle", de azért valószínűleg parkolni is könnyebb az edzőterem előtt, ha a középső ujja helyett azt lengeti meg, amikor beáll elé valaki. Esetleg rablótámadásnál is hasznos lehet, de nincs igazán rászorulva, ugyanis mellékesen egy krav-maga oktatói végzettsége is van valahol a padláson.

 

 

Mindemellett már csak hab a tortán a hatodik helyezése a Ms. Bikini Olympián, a profi győzelme azon a Ft. Lauderdale Cupon, ahol egy évvel ezelőtt élete első versenyén juniorként indulva abszolút bajnok lett, és az IFBB Pro World Masters Championship bajnoki címe. Elsőre kissé zavarosnak tűnhet, hogy juniorból egy év alatt masters versenyző lett, de nem egészen ez a helyzet - még ha ebbe az irányba is megy a versenysport. A Masters versenyen ugyanis a bikini kategóriában (hálistennek) nem volt korhatár és "legendák" meghívása. Pedig nem lett volna rossz műsor, ha visszatérnek azok, akik már visszavonultak az éppen második évét taposó kategóriából.

 

 

Jövőre pedig még jobb eredményekre is pályázhat, ugyanis november elején megházasodott, így végre lesz aki főzzön rá. Persze lehet, hogy nem kimondottan ezért ment férjhez, de nem elképzelhetetlen, hogy ez lesz a szereposztás, ugyanis India esetében egyáltalán nem biztos, hogy a férfi fogja viselni a nadrágot a családban. Bár lehet, hogy így lesz, de a pisztolytáska akkor is az asszonykán marad.

 

 

Könnyen lehet tehát, hogy Ronnie Coleman uralkodásának vége után rövidesen újra a rendőrséghez kerül egy Olympia cím, még ha a 25 éves India Paulino jóval kevésbe izmos, mint a Coleman király. Hogy ez jó-e, mindenki döntse el maga.

 

 

Címkék: modell fitness

komment

süti beállítások módosítása