Arnold és Sly kórházban!

bodybulvár 2012.02.09. 06:40

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone teljesen elválaszthatatlanok lettek, holott nem is tudnak róla!

Arnold és Sly az utóbbi években nagyon egymásra találtak. A '80-90-es években még csak apró fricskákat rejtettek el egymás számára a filmjeikben, viszont most, hogy Arnold a politikai pályáról visszatért Hollywoodba, szüksége volt a barátokra. Éppen ezért szorosabbra is fűzték kapcsolatukat - természetesen szó sincs ferde hajlamokról -, és ez a nagyközönség szempontjából eddig abszolút pozitív. Stallone a The Expendables című filmjében már feltűnt a Governátor is, igaz csak egyetlen - nem mellékesen filmtörténelmet író - jelenet erejéig.

Ami pedig jól működik azon nem kell (sokat) változtatni, így hamarosan érkezik a The Expendables 2, amiben Arnold már jóval komolyabb szerepet vállalt. A forgatások alatt pedig annyira jó cimborák lettek, hogy egyszerűen tudat alatt már nem képesek nélkülözni egymás társaságát: nemcsak szórakozni, hanem még a kórházba is együtt járnak. Persze semmi drámaira nem kell gondolni, annak ellenére, hogy ránézésre nincsenek éppen top formában, csupán egy-egy apró vállműtéten esett át a két akciósztár. Ráadásul ugyanabban az időpontban mentek ugyanabba a kórházba, ami mindenképpen gyanús, bár arról egyelőre nincs információ, hogy miféle világméretű összeesküvés zajlik a háttérben.

Annyi biztos, hogy Arnie nagyon meglepődött, amikor a kórházban kedvenc kollégájával akadt össze, így gyorsan ki is tweetelte a nagy eseményt: "A sok akció, kaszkadőrködés és fizikai megterhelés után, amit a The Expendables 2 és a The Last Stand forgatása alatt végigcsináltam, ideje volt rendbe rakni a vállamat. És nézzétek csak, ki állt mögöttem a sorban, szintén vállműtétre várva! Most már készen állunk az újabb kalandokra, amik a The Tomb forgatásán várnak ránk."

Igen, jól érted: végre megvalósul a közös flm, csak kettejükkel - kár, hogy húsz évet késett.

UPDATE: megtudtuk az igazat! A kórházba kerülés oka, hogy harci jelenetben vettek részt Chuck Norris ellen!

Címkék: arnold sly

komment

süti beállítások módosítása