Hirdetés

DG logo.jpg

BODYBULVAR

Mindenről - ahogy Mi látjuk!

Friss topikok

Címkék

Schwarzenegger mégsem válik?

bodybulvár 2012.01.06. 09:14

Nagyon úgy néz ki, hogy Arnold Schwarzenegger és ősellensége, a Predátor, alias Maria Shriver újra összejönnek. Az legalábbis biztos, hogy a karácsonyt együtt töltötték, gyerekeik társaságában, és Maria nyilatkozataiból is az derült ki az utóbbi időben, hogy nem rajong túlságosan a válás ötletéért.

Persze ebbe az is belejátszott, hogy a Governátor állítólag serényen dolgozott az ügyön, és mostanra odáig jutott, hogy a napokban mindkettejüket ismét jegygyűrűvel a kezükön látták. Persze lehetne a véletlen műve is, hogy egyszerre vettek gyűrűt, de ez nagyjából annyira valószínű, mint hogy kétszázötvenhetedik újranézésre a Ragadozó nyerje a legendás párharcot.

 

Predator

Arról persze nem szól a fáma, hogy ez a szerelem műve, ami 25 év házasság után még mindig éppen úgy lángol, mint annak idején a Thalerseenél, vagy ennél kevésbé romantikus viszont annál racionálisabb magyarázata van. Például emberfeletti üzleti érzékkel megszimatolta, hogy sokba kerülne neki egy válás. Persze az sem teljesen lehetetlen, hogy a hírhedt nőcsábászt gyökeresen megváltoztatta, hogy felesége elhagyta 25 év után - csak majdnem.
 

Címkék: arnold

komment

süti beállítások módosítása