Hirdetés

DG logo.jpg

BODYBULVAR

Mindenről - ahogy Mi látjuk!

Friss topikok

Címkék

Scott-bicepsz világrekord?

bodybulvár 2012.01.18. 21:10

Ha igazán kemény vagy, akkor százkilós egykezessel bicepszezel. Az igazi kemények megmutatják, hogyan kell!

Több versenyzőnk is van, egyik lenyűgözőbb, mint a másik: mintha egyenesen Alex Haley könyvéből (Gyökerek) léptek volna ki.

Első jelentkezőnk a videó kedvéért 8 helyett 15 ismétlést csinál, mp3 lejátszóval vagy pulzusmérővel a kaján, de az is lehet, hogy abban az eszközben van az agya, ami szabályozza  légzést, és hogy ne szarjon be.

A végrehajtás szinte tökéletes annak ellenére, hogy erőltetett ismétlésekről van szó, amiben ő segít magának, valószínűleg hasonlóan, mint ahogy a szexuális életéről van szó, ilyen fejjel és ennyi ésszel. És ezt még fel is tölti a tecsőre.

A másik parasztot Big Cliff-nek hívják, ami hasznos információ: ha éppen nem jut eszünkbe egy tahó neve, még jól jöhet. Ő szerényebb, csak 150 font, azaz cirka 78 kiló, szintén scott-, vagyis prédikáló pad. Mondogatják itt is hogy "áppp", mert az a menő a fekáknál, hátha a hülye nem tudja edzés közben, hogy merre kell húzni. Csak egy baj van: hogy elmarad a "dáun", pedig le kéne ám engedni a súlyzót, mert a 2 centis mozgástartomány testből rángatva kurvára nem ismétlés. Konkrétan egy se. Így a teremrekord nem az igazi, mert ennyiből rekorddöntésbe bárki beszállhat például azzal, hogy nagyobb súllyal való edzést tud elképzelni, vagy nagyobb péniszt képzel el magának.

Robert Burneika nem a világ legjobb testépítője, sőt nem is a legerősebbje, még csak a topban sincs. Bemutatja azonban a kedvünkért, hogyan kell Scott-padon bicepszezni reális súllyal és normális mozgástartományban. Igaz, nem is vergődik, hogy ez bármilyen ratyi rekord lenne. 

Szánakozzunk együtt a fenti "sportolókon!"

Címkék: idióták

komment

süti beállítások módosítása