Hirdetés

DG logo.jpg

BODYBULVAR

Mindenről - ahogy Mi látjuk!

Friss topikok

Címkék

Arnold első szobra elkészült!

bodybulvár 2011.11.13. 22:36

Arnold első Mr. Olympia szobra a helyére került az ausztriai Thalban!

Arnold Schwarzenegger nemrég jelentette be, hogy megrendelt három szobrot önmagáról, még testépítő korából. Persze mindezt csak a szerénység és a józan ész határai között, ezért időközben már azt fontolgatja, hogy rendel további négyet, a 7 Mr. Olympia bajnoki címe szimbólumaként.

Az első bronzszobor már el is készült, és Arnold nem húzta az időt: ha már úgyis Európába utazott az első Arnold Classic Europe miatt, összekötötte a kellemeset a hasznossal. Így múlt hétvégén Spanyolországból átruccant szülőfalujába, Thalba, és a gyerekkori otthonában nyílt múzeum előtt lerántotta a leplet az első darabról.

Az időjárás ugyan nem játszott a kezére, de az eső ellenére is többszáz ember gyűlt össze, hogy Kalifornia ex-kormányzóját láthassák a róla készült szobor mellett. Arnold a beszédében ugyan nem magát fényezte, de erre nem is volt szükség, hiszen a látvány önmagáért beszélt.

Arnold: "Az én személyes sikerem nem elsősorban a dollármillióknak vagy a magazinok címlapjainak köszönhető, amik ráadásul nem is mindig pozitívak. A személyes siker mindig az elszántság, a kemény munka és az állhatatosság eredménye. Számomra ez a hely nem csak egy múzeum. Ez a hely az akarat szimbóluma. Mindenkinek van esélye!"

A szoborkollekció következő két darabja közül az egyik a columbusi Arnold Classic helyszínére fog kerülni, a másikat pedig Schwarzenegger magának csináltatja, jó eséllyel nem azért, hogy minden reggel leköphesse, ha már annyira utálja magát. A kollekció folytatásáról pedig még nem döntött, de egészen biztos, hogy további négy darabnak is találna helyet, ha akarna. Különösen akkor lesz könnyű dolga, ha megvalósítja tervét, és a jövőben valóban öt Arnold Classic lesz: minden kontinensen egy - persze az Antaktiszt nem számítva, bár lehet, hogy a pingvinek is örülnének egy versenynek.

Címkék: arnold schwarzenegger

komment

süti beállítások módosítása