Hirdetés

DG logo.jpg

BODYBULVAR

Mindenről - ahogy Mi látjuk!

Friss topikok

Címkék

Szintolbarmok

bodybulvár 2011.12.07. 10:46

A sport igazi bohócai, a testépítés ratyijai, a legalja - ezek azok a szánalmak, akik munka helyett a plasztikamániás hülyepicsákhoz hasonló viselkedéstől várnak sztárságot. A betegség már hobbista szinten is terjed!

Mi is a szintol? (Külföldiül synthol.) Ez egy olaj, amelyet eredetileg külső alkalmazásra találtak ki, majd valaki felfedezte, hogy az izomba fecskendezve megnöveli annak térfogatát, mint ahogy felfújjuk a lufit. Így elkezdték alkalmazni a sportolók, hogy minimális korrekciókat hajtsanak végre a hibás izmaikon. Sok IFBB profi köszönheti a lenyűgöző fizikumát a szintolnak - nem is gondolnátok, mennyien javítgatják ezzel a hibáikat.


 

Itt van például az istenáldotta genetika Flex Wheeler is, aki csodás irigyelt gömbölyűségét néhol a jól beadagolt olajnak köszönheti.

 
Ernie Taylor

A szintol használat hamar átfordult abba, hogy egyesek inkább kvázi edzés helyett kezdték használni, hiszen - bár fájdalmas - jelentősen könnyebb olajjal töltögetni magad, mint sok évet edzeni és precízen kajálni. Azt az apró tényezőt pedig gyakran elhanyagolják, hogy az eredmény erősen ocsmány lesz. Ma sajnos szintol kereskedelmi forgalomban kapható Amerikában és nem nagy ügy beszerezni Magyarországon sem. Szerencsére a lenti példákban látható "intenzív" használatra nálunk még nem volt példa - azonban ne higgyétek, hogy a magyar testépítésben ismeretlen fogalom!

 

Nos, kezdjük a sort a leghíresebbel: Gregg Valentino-val, aki ugyan bohócnak kitűnő, de a sportban az igazi aljanépet testesíti meg. Talán az összevissza hazudozós tévészereplésével koronázta meg pályafutását, amelyben előadja, hogy a szteroidok milyen veszélyesek, mert ha leejted a tűt a földre és beadod vele a cuccot (mert ugye alapból mindenki  szellemi fogyatékos, hogy földről felvett retkes tűvel injekciózza magát), akkor megfertőződsz!

  A teljesen kamu műsor, amely Gregg műtétjét és formáját a szteroidknak tudja be - szó sem esik a szintolról!

Miközben a műsorból kimaradt az az apró tény, hogy szegény Gregg karja nem a szteroidok miatt fertőződött el, és is nem a cucc miatt gusztustalan szegény teste: hanem mert ész nélkül teleinjekciózta magát olajjal, hogy úgy nézzen ki mint egy teleszart zokni!


A hírhedt bicepszműtét eredménye

Jó újságíró módjára picit megfeledkeztek a műsor készítői a tényekről: a gennyes gyulladás oka vagy a sültgyökér módra, sterilizálatlan eszközökkel beadott injekció, vagy az, hogy a szövetek nem tudták tolerálni a sok injekciót és/vagy az iszonyatos mennyiségű olajat.  Más kérdés, hogy a média szempontjából egyszerűbb és hatékonyabb eladni a parasztoknak azt a baromságot, hogy a doppingtól szétdurrannak az izmok!

Szögezzük le: a dopping baromi káros, de még csak hasonló elváltozásokat sem okoz, mellékhatásai ehhez képest láthatatlanok. Jelen cikkben látható példák mind a szintol nevű olaj izomba injekciózásának eredményei.

 


Gregg "A segg" Valentino fiatal korában, amikor még normálisan nézett ki.

A durva az, hogy Gregg egész jól nézett ki előtte, ma pedig ezzel a formával frankón "a világ legnagyobb karjának" tulajdonosaként hirdeti magát. És vannak elmebeteg állatok, akik ezt nemhogy beveszik, de még rajonganak is érte!


Gregg még emberformájúan

Ha igazi szánalmat akartok látni : www.greggvalentino.net ahol frankón árulja a "True Freak" című edző (hahaha) videóját - csak tudnám mi a "frík" egy baromban, aki telenyomkodja magát olajjal? Gregg ma a Muscular Development Zombi Zóna rovatát vezeti, ami meglepően vicces - emberi szánalmasságán azonban ez vajmi keveset javít!

 Klaus Döring kevésbé ismert, de még mindig elég nagy "sztár" isten eme barmainak kicsiny táborában. Tudni semmit nem tudunk róla, a neten nem lelhető fel semmiféle információ - a hasonló nevű német költővel ugyebár ne keverjük össze. Nemrégiben még a www.fitnessworldusa.de oldalon voltak a képei, de jelenleg semmit sem találtam róla, csak egy-két kósza képet és videót. Ami azért önmagáért beszél:

 
A csodálatos Klaus Döring

 

Van egy vén hülye is, akiről szintén nem tudtam kideríteni semmit:

 
Az esztétikum másik mintaképe, Gerry Blais olajhuszár

Gerry Blais jóval kisebb pálya, de azért ő sem csak a rántottához használ olajat. Nem véletlenül foglalja el az NPC bajnokságok cseppet sem előkelő 7.-8. helyeit ezzel a csodás karral - pedig egy amúgy nem rossz alkatú versenyzőről lenne szó!



A Youtube tette világhírűvé az alábbi szerencsétlen pondrót, a szintol új "sztárját", Rodrigo Ferrazt, aki az online bemutatott buziskodásával újabb vírusszerű támadást indított a hányingerünk ellen, miközben szinte mainstreammé tette - a "külsősök" számára is bemutatta - a "cuccot" és a jelenséget. Vagyis azt, hogy mit meg nem tesznek egyes kis önimádó homokosok a hiúságukért.

Nem tudjuk, hogy ezzel a produkciójával lett-e celeb Portugáliában - részben legalábbis biztosan -, de mindesetre szánalmas és szégyenteljes módon a TV-ben is szerepel. 

 További idióták bőven akadnak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És ne maradjanak ki a diszkóba gyúró kis ratyik sem, rögtön ragtapasszal, mert ezt titkolni se kell, őt büszkének kell rá lenni, hogy hova szúrták be az olajat:

 

 

 

 

 

 

 

 


Végezetül egy komoly bodybuilder:

 

Örülünk, hogy a ma napon az emberi faj eme csodálatos díszpéldányait, az akaraterő hiányának és az önbizalomproblémáknak a kispöcsűséggel való ötvözését bemutathattuk nektek, így megtudhattátok, hogy mire képes az ember egy kis önimádat bódulatában előadott feszengésért. És azért a téveszméért, hogy az "izmos" külsőért szeretni és tisztelni fogják.

Természetesen mint az élet minden területén, a testépítésben is megvannak ugyanazok az idióták: ha az emberiség jelentős része debil, nem lesz kisebb az arány a sportolói részhalmazban sem. A testépítés külsőségeiben igen látványos, így ha egy agyilag/lelkileg sérült edzeni kezd, elég attraktívan csinálhat magából hülyét.

Szerencsére azonban a sportolók nagyon része teljesen normális, csak sajnos nekik kell szégyenkezniük, hogy hátrányosan ítélik meg őket a fentiekhez hasonló barmok miatt. Pedig ezeket senki sem veti meg jobban, mint egy igazi testépítő!

Címkék: dopping szintol

komment

süti beállítások módosítása